Zapekané vajcia

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 vajec, 20 g masti, strúhanku, 1 žemľu, 1 dl mlieka, 40 g masla, soľ, mleté čierne korenie, petržlenovú vňať, 2 dl kyslej smotany.

Postup

Krok 1

4 vajcia uvaríme natvrdo, prekrojíme a vyberieme žĺtky. Maslo vymiešame so žĺtkami, žemľu navlhčenú v mlieku, soľ, korenie, posekanú petržlenovú vňať. Masou naplníme polovice vajec. Naplnené vajcia poukladáme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozšľahali dve vajcia, soľ a zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1014
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1015

Podobné recepty:
  • Grilovaný bažant

    Grilovaný bažant

  • Slovenské cibuľové halušky

    Slovenské cibuľové halušky

  • Jelenie steaky so zelerovým pyré

    Jelenie steaky so zelerovým pyré

kuk