Chrumkavé kuracie stehienka
2016-04-26- komentárov
- Kategórie: Hydina , Vyprážané mäso , Z pekáča Jula Viršíka , 1996
- Počet porcií : 4
- Čas prípravy : 10 min.
- Čas varenia : 60 min.
- Celkový čas : 70 min.
Popis
Chcete si uvariť niečo rýchle a jednoduché? Chrumkavé kuracie stehienka sú tým pravým.
Ingrediencie
- 4 ks kuracích stehien
- 1 lyžička soli
- trochu anízu
- trochu mletej červenej papriky
- 1 strúčik cesnaku
- 2 ks vaječné bielky
- 1,5 lyžica solamylu
- olej na vyprážanie
Postup
Krok 1
Z rozotreného cesnaku, soli, anízu a papriky urobíme zmes, ktorou potrieme kuracie stehná a uvaríme ich na pare. Uvarené stehná necháme vychladnúť a namočíme ich v rozšľahaných bielkach so solamylom a prudko ich opražíme. Podávame s ryžou, zemiakmi, obložené zeleninou.