Kyslá kapusta s kuracím mäsom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg surových zemiakov, masť, 150 g prerastenej slaniny, 1 kg vykostených kuracích stehien, 2 vetvičky bazalky, 1 kg kyslej kapusty, 2 pochúťkové smotany, šťavu z polovice citróna.

Postup

Krok 1

Surové zemiaky pokrájame na kolieska a poukladáme ich na masťou vymastený pekáč, Na zemiaky poukladáme na plátky pokrájanú slaninu, na slaninu kuracie stehná posypané bazalkou a prikryjeme ich kyslou kapustou. Tieto vrstvy môžeme ešte raz zopakovať. Pred dopečením polejeme pochúťkovou smotanou, posypeme bazalkou a pokvapkáme citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1488
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1489

Podobné recepty:
  • Pečeň podľa Vlastu Buriana

    Pečeň podľa Vlastu Buriana

  • Zelerová plnka do pečeného kurčaťa

    Zelerová plnka do pečeného kurčaťa

  • Šunkový šalát

    Šunkový šalát

kuk