Pečeň podľa Vlastu Buriana
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bravčové mäso , Vnútornosti
Ingrediencie
- 600 g bravčovej pečene, 300 g šampiňónov, 5 cibúľ, šunku, vajce uvarené na tvrdo, hladkú múku, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, soľ, olej.
Postup
Krok 1
Pečeň pokrájanú na väčšie rezance obalíme v múke zmiešanej s paprikou a osmažíme ich na rozpálenom oleji. Pridáme cibuľu pokrájanú na väčšie kocky a spolu podusíme. Nakoniec pridáme na väčšie kusy pokrájané šampiňóny, okoreníme, osolíme a krátko osmažíme. Dozdobíme opraženou šunkou, rezom uvareného vajíčka. Podávame s hranolčekmi.