Hovädzie dusené s kyslou uhorkou

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g hovädzieho mäsa predného, 4 lyžice oleja, 2 väčšie kyslé uhorky, 1 väčšiu cibuľu, 2 strúčky cesnaku, bobkový list, soľ, mleté čierne korenie, zelenú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Naklepané plátky mäsa opečieme z oboch strán na oleji, osolíme ich a preložíme do kastróla. Posekanú cibuľu a cesnak zľahka opražíme na panvici po mäse a pridáme do mäsa. Zalejeme vriacou vodou a prikryté dusíme na malom ohni. Uhorky bez nálevu pokrájame na polkrúžky a po niekoľkých minútach dusenia pridáme do mäsa. Dusíme spolu do mäkka, podľa chuti ešte osolíme a okoreníme. Posypeme jemne nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3906
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3907

Podobné recepty:
  • Fašírky

    Fašírky

  • Pečená hovädzia sviečkovica s pečenými zemiakmi

    Pečená hovädzia sviečkovica s pečenými zemiakmi

  • Teľacie mäso v keli

    Teľacie mäso v keli

kuk