Ríbezľová bublanina

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 2 dl mlieka, 100 g kryštálového cukru, 3 lyžice oleja, 250 g polohrubej múky, 1 vrecúško prášku do pečiva, čerstvé ríbezle.

Postup

Krok 1

Žĺtky vyšľaháme s vlažným mliekom, cukrom a olejom. Pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva, tuhý sneh z bielok a zľahka premiešame. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech, posypeme umytými ríbezľami a upečieme vo vyhriatej rúre. Vychladnutú bublaninu pokrájame a posypeme práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1156
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1157

Podobné recepty:
  • Rýchla hrášková polievka

    Rýchla hrášková polievka

  • Makový zákusok so smotanovým krémom a želatínou

    Makový zákusok so smotanovým krémom a želatínou

  • Rýchla syrová polievka

    Rýchla syrová polievka

kuk