Ríbezľová bublanina

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 2 dl mlieka, 100 g kryštálového cukru, 3 lyžice oleja, 250 g polohrubej múky, 1 vrecúško prášku do pečiva, čerstvé ríbezle.

Postup

Krok 1

Žĺtky vyšľaháme s vlažným mliekom, cukrom a olejom. Pridáme múku rozmiešanú s práškom do pečiva, tuhý sneh z bielok a zľahka premiešame. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech, posypeme umytými ríbezľami a upečieme vo vyhriatej rúre. Vychladnutú bublaninu pokrájame a posypeme práškovým cukrom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1160
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1161

Podobné recepty:
  • Zapekaný encián s pikantnými slivkami

    Zapekaný encián s pikantnými slivkami

  • Marináda na divinu

    Marináda na divinu

  • Kuracie s hroznom

    Kuracie s hroznom

kuk