Mäso dvoch farieb

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g bravčového mäsa (zo stehna), 250 g bravčovej pečene, 1 vajce, 1 lyžica Solamylu, mleté korenie, 4 lyžice oleja, 1 pór, 100 g sterilizovaných kapií, 2 strúčiky cesnaku, 1 dl bieleho vína, sójovú omáčku, 50 g pražených arašidov, soľ.

Postup

Krok 1

Mäso zo stehna a pečene nakrájame na rezance. Vložíme do misky s rozšľahaným vajcom, Solamylom a korením. Odložíme asi na 1 hodinu do chladničky. Odležané mäso vložíme do rozohriatého oleja a pomaly, za občasného premiešania opekáme. Postupne pridávame pokrájaný pór, na rezančeky nakrájanú kapiu, rozotrený cesnak, víno, podľa chuti sójovú omáčku a krátko podusíme. Nakoniec vmiešame arašidy. Hotové mäso rozdelíme na porcie, obložíme zeleninou a podáva so zemiakovými hranolčekmi, prípadne kroketami alebo s dusenou ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(4 / 5)

4 1 2460
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

2461

Podobné recepty:
  • Bravčové mäso s rajčiakmi, kukuricou a baklažánmi

    Bravčové mäso s rajčiakmi, kukuricou a baklažánmi

  • Fazuľový guláš s mäsom

    Fazuľový guláš s mäsom

  • Zbojnícky guláš

    Zbojnícky guláš

kuk