Červený melón na kyslo

2016-03-18

Popis

Zaujímavý recept na nakladaný melón. Vhodné podávať k mäsu.

Ingrediencie

  • 1 ks nie veľmi prezretý melón
  • 1 ks zeleninový nakladač
  • ocot
  • cukor

Postup

Krok 1

Melón pokrájame na kúsky vo veľkosti orecha, dáme do fliaš a zalejeme nálevom pripraveným podľa návodu na zeleninovom nakladači (ako na uhorky).

Krok 2

Podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 683
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

684

Podobné recepty:
  • Marináda na grilovanie hovädzieho mäsa II

    Marináda na grilovanie hovädzieho mäsa II

  • Domáca karí pasta

    Domáca karí pasta

  • Karibský šalát s jogurtom

    Karibský šalát s jogurtom

kuk