Červený melón na kyslo

2016-03-18

Popis

Zaujímavý recept na nakladaný melón. Vhodné podávať k mäsu.

Ingrediencie

  • 1 ks nie veľmi prezretý melón
  • 1 ks zeleninový nakladač
  • ocot
  • cukor

Postup

Krok 1

Melón pokrájame na kúsky vo veľkosti orecha, dáme do fliaš a zalejeme nálevom pripraveným podľa návodu na zeleninovom nakladači (ako na uhorky).

Krok 2

Podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 791
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

792

Podobné recepty:
  • Cuketové rezy

    Cuketové rezy

  • Bravčovinky s cibuľou a horčicou na chlebe

    Bravčovinky s cibuľou a horčicou na chlebe

  • Slivková pasta

    Slivková pasta

kuk