Vlašský šalát I

2016-05-27

Ingrediencie

  • 250 g zemiakov, 100 g sterilizovanej miešanej zeleniny, 100 g sterilizovaných sladkokyslých uhoriek, 100 g salámy, 100 g majonézy, 1 dl smotany, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžička horčice.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme v šupke, scedíme, ošúpeme, pokrájame na kocky a necháme vychladnúť. Pridáme scedenú sterilizovanú miešanú zeleninu (mrkva, zeler, zelený hrášok) pokrájanú na kocky, pokrájané alebo postrúhané uhorky a salámu pokrájanú na rezance. Zalejeme majonézou, ktorú sme rozmiešali so smotanou, soľou, mletým čiernym korením a horčicou, a všetko spolu dobre premiešame. Ak je šalát hustý, rozriedime ho smotanou alebo nálevom zo sterilizovaných sladkokyslých uhoriek.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1796
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1797

Podobné recepty:
  • Srbský pikantný nálev

    Srbský pikantný nálev

  • Španielsky hlávkový šalát s rokfortom

    Španielsky hlávkový šalát s rokfortom

  • Bigos - poľské jedlo

    Bigos - poľské jedlo

kuk