Kel prekladaný klobásou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 hlávku kelu, 500 g zemiakov uvarených v šupe, 150 g údenej klobásy, 3 dl smotany, 2 vajcia, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi, štipku mletého čierneho korenia, rascu, strúčik cesnaku, olej, strúhanku.

Postup

Krok 1

Kel rozoberieme a listy uvaríme v osolenej vode. Listy scedíme a necháme vychladnúť. Pekáč vymastíme a vysypeme strúhankou. Na dno pekáča poukladáme kolieska uvarených zemiakov, ktoré posypeme mletým korením a zeleninovou koreniacou zmesou. Na zemiaky poukladáme kelové listy na ktoré poukladáme kolieska klobásy. Zalejeme smotanou, do ktorej sme zamiešali vajcia, prelisovaný cesnak a rascu. Prekladáme ďalej, do spotrebovania surovín. V predhriatej rúre zapekáme asi 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1046
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1047

Podobné recepty:
  • Domáca 'treska'

    Domáca 'treska'

  • Karfiol s vajciami a so šunkou

    Karfiol s vajciami a so šunkou

  • Káva pre pánov

    Káva pre pánov

kuk