Kel prekladaný klobásou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 hlávku kelu, 500 g zemiakov uvarených v šupe, 150 g údenej klobásy, 3 dl smotany, 2 vajcia, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi, štipku mletého čierneho korenia, rascu, strúčik cesnaku, olej, strúhanku.

Postup

Krok 1

Kel rozoberieme a listy uvaríme v osolenej vode. Listy scedíme a necháme vychladnúť. Pekáč vymastíme a vysypeme strúhankou. Na dno pekáča poukladáme kolieska uvarených zemiakov, ktoré posypeme mletým korením a zeleninovou koreniacou zmesou. Na zemiaky poukladáme kelové listy na ktoré poukladáme kolieska klobásy. Zalejeme smotanou, do ktorej sme zamiešali vajcia, prelisovaný cesnak a rascu. Prekladáme ďalej, do spotrebovania surovín. V predhriatej rúre zapekáme asi 15 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1059
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1060

Podobné recepty:
  • Fazuľový guláš

    Fazuľový guláš

  • Slaninové kotlety s plnenými zemiakmi

    Slaninové kotlety s plnenými zemiakmi

  • Kivi koláč s bielym jogurtom

    Kivi koláč s bielym jogurtom

kuk