Bryndzové pagáčiky II

2016-03-10

Popis

Pagáčiky s chuťou pravej slovenskej bryndze, ktoré jednoducho pripravíte ako lahôdku pre rodinu.

Ingrediencie

  • 500 g hladkej múky
  • 125 g bryndze
  • 125 g masti alebo masla
  • trochu soli
  • 1 ks vajce

Postup

Krok 1

Múku, masť, bryndzu, soľ a vajce vymiešame a necháme 1 hodinu odpočinúť v chladničke.

Krok 2

Potom vyvaľkáme, povykrajujeme pagáčiky a upečieme v teplej rúre do zlatista.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 798
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

799

Podobné recepty:
  • Zapečené kuracie zemiaky

    Zapečené kuracie zemiaky

  • Zemiaky s kyslou kapustou

    Zemiaky s kyslou kapustou

  • Strojčekové slané tyčinky

    Strojčekové slané tyčinky

kuk