Jablková torta – bleskovka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g jabĺk, 0,5 l vody, 2 vrecúška vanilkového pudingu, detské piškóty, čokoládovú polevu, šľahačku.

Postup

Krok 1

Očistené jablká postrúhame, uvaríme vo vode a rozmiagame. Odoberieme 2,5 dl vody a uvaríme v nej puding, ktorý zmiešame s jablkami a krátko povaríme. Do tortovej formy nalejeme časť zmesi, na zmes poukladáme piškóty, opäť dáme vrstvu zmesi a piškót. Necháme tuhnúť, niekoľko hodín v chladničke. Tortu vyklopíme, polejeme čokoládou a ozdobíme šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1335
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1336

Podobné recepty:
  • Guláš z morčacieho stehna

    Guláš z morčacieho stehna

  • Syrová roláda III

    Syrová roláda III

  • Florentínky

    Florentínky

kuk