Teľacie mäso s olivami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg teľacieho mäsa, po 1 paprike červenej, zelenej a žltej, olivový olej, 3 strúčiky cesnaku, 4 paradajky, 1 malý paradajkový pretlak, 2,5 dl bieleho vína, 250 g čiernych odkôstkovaných olív, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Na panvici opečieme do sklovita papriky a odstavíme ich. V kastróly na rozpálenom oleji opečieme narýchlo na rezance pokrájané mäso s polovicou prelisovaného cesnaku. Pridáme víno, paradajkový pretlak a druhú časť prelisovaného cesnaku. Prikryjeme a asi 1 hodinu spolu dusíme. Pridáme opečené papriky a spolu dusíme asi 30 minút, pokým mäso nie je úplne mäkké. Primiešame olivy, necháme prehriať a odstavíme. Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1014
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1015

Podobné recepty:
  • Boršč s fazuľou

    Boršč s fazuľou

  • Jednoduchý vajcový šalát

    Jednoduchý vajcový šalát

  • Špagety s hubami

    Špagety s hubami

kuk