Mleté mäso na ihle

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 200 g čerstvého bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 1 vajce, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, rascu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 1 cibuľu, strúhanku, olej, pór, malé cibuľky, zelenú papriku.

Postup

Krok 1

Mäso zomelieme, pridáme vajce, korenie, papriku, rascu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, pokrájanú cibuľu. Masu zahustíme strúhankou. Na ihly, alebo špajdle, napichujeme striedavo guľku z mäsovej hmoty, kúsok zelenej papriky, póru, cibuľky. Uložíme na pekáč, potrieme olejom a upečieme (ugrilujeme). Podávame so zeleninou a pečenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 503
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

504

Podobné recepty:
  • Hriešna káva

    Hriešna káva

  • Čínske mäso

    Čínske mäso

  • Jarný šalát s nivou

    Jarný šalát s nivou