Mleté mäso na ihle
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bravčové mäso , Mleté mäso
Ingrediencie
- 200 g čerstvého bravčového mäsa, 200 g údeného mäsa, 1 vajce, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, rascu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, 1 cibuľu, strúhanku, olej, pór, malé cibuľky, zelenú papriku.
Postup
Krok 1
Mäso zomelieme, pridáme vajce, korenie, papriku, rascu, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, pokrájanú cibuľu. Masu zahustíme strúhankou. Na ihly, alebo špajdle, napichujeme striedavo guľku z mäsovej hmoty, kúsok zelenej papriky, póru, cibuľky. Uložíme na pekáč, potrieme olejom a upečieme (ugrilujeme). Podávame so zeleninou a pečenými zemiakmi.