Cigánska pečienka

2016-04-18
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Cigánsku podávame s chlebom, horčicou, prípadne kyslou uhorkou a zaváraným feferónom.

Ingrediencie

  • 4 ks rezne z bravčovej krkovičky
  • 2 strúčik cesnaku
  • 1/2 lyžička soli
  • mlieko
  • olej na vyprážanie

Postup

Krok 1

Bravčové rezne naklepeme, potrieme prelisovaným cesnakom roztretým so soľou a na 4 až 6 hodín, ponorené v mlieku, odložíme do chladničky. Pred vyprážaním necháme odkvapkať.

Krok 2

Vyprážame v horúcom oleji z oboch strán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 947
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

948

Podobné recepty:
  • Pečené papriky plnené mäsom

    Pečené papriky plnené mäsom

  • Horčicové rezne á la Tublatanka

    Horčicové rezne á la Tublatanka

  • Debrecínske bravčové kotlety

    Debrecínske bravčové kotlety

kuk