Divinová zmes na ihle

2016-05-02
  • Počet porcií : 5
  • Čas prípravy : 180 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 200 min.

Popis

Ak hľadáte recept na kvalitnú grilovačku, tento je ten pravý. Divinová zmes na ihle zachutí hosťom spolu s chlebom alebo zemiakmi.

Ingrediencie

  • 2 ks bažantie prsia
  • 200 g srnčieho stehna
  • 100 g srnčej pečene
  • 100 g anglickej slaniny
  • 1 ks stredne veľkú cibuľu
  • soľ
  • zmes divého korenia (čierne korenie celé, nové korenie celé, bobkový list a tymian)
  • olej
  • červené víno

Postup

Krok 1

Z uvedených druhov mäsa a slaniny nakrájame menšie plátky, ktoré zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, vložíme do misky, zalejeme malým množstvom vína a oleja a dáme do chladu na 3 až 4 hodiny odstáť.

Krok 2

Potom mäso striedavo s kúskami cibule napichávame na ihly a položíme na rozohriaty rošt.

Krok 3

Podávame s chlebom, zemiakmi, alebo rôznymi omáčkami a vínom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 958
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

959

Podobné recepty:
  • Plnené zemiaky

    Plnené zemiaky

  • Zeleninová polievka s orechovými knedličkami

    Zeleninová polievka s orechovými knedličkami

  • Zapekané zelerové pláty

    Zapekané zelerové pláty

kuk