Zemiakové placky plnené mäsom a pečeňou
2018-05-21- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Bravčové mäso , Vnútornosti
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Zemiakové placky plnené mäsom a pečeňou
Ingrediencie
- 200 g bravčového mäsa
- 200 g kuracieho mäsa
- 200 g pečene
- soľ
- mleté čierne korenie
- vopred pripravené zemiakové placky
- strúhaný syr
Postup
Krok 1
Bravčové, kuracie mäso a pečeň pokrájame na pásiky.
Krok 2
Každé zvlášť udusíme a zmiešame.
Krok 3
Ochutíme soľou a korením.
Krok 4
Zmes položíme na zemiakovú placku a preložíme na polovicu.
Krok 5
Placku posypeme strúhaným syrom.
Krok 6
Podávame s hranolčekmi, alebo ryžou a so zeleninovou oblohou.