Zemiakové placky plnené mäsom a pečeňou

2018-05-21
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Zemiakové placky plnené mäsom a pečeňou

Ingrediencie

  • 200 g bravčového mäsa
  • 200 g kuracieho mäsa
  • 200 g pečene
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • vopred pripravené zemiakové placky
  • strúhaný syr

Postup

Krok 1

Bravčové, kuracie mäso a pečeň pokrájame na pásiky.

Krok 2

Každé zvlášť udusíme a zmiešame.

Krok 3

Ochutíme soľou a korením.

Krok 4

Zmes položíme na zemiakovú placku a preložíme na polovicu.

Krok 5

Placku posypeme strúhaným syrom.

Krok 6

Podávame s hranolčekmi, alebo ryžou a so zeleninovou oblohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2386
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2387

Podobné recepty:
  • Dedinský rezeň na pekáči

    Dedinský rezeň na pekáči

  • Baklažánový koláč

    Baklažánový koláč

  • Datľovníčky

    Datľovníčky

kuk