Bravčové na smotane

2015-12-15

Ingrediencie

  • 500 g bravčového pliecka alebo stehna
  • trochu soľ
  • trochu grilovacie korenie
  • trochu hladkú múku
  • trochu smotanu na varenie
  • trochu horčicu
  • trochu oregano.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, mierne osolíme, posypeme grilovacím korením, obalíme v hladkej múke a opečieme na oleji. Mäkké mäso vyberieme a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme malé množstvo vody, pridáme smotanu, ochutíme oreganom a omáčku prevaríme. Mäso vložíme späť do omáčky. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 572
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

573

Podobné recepty:
  • Bravčový bôčik so šošovicou a kapustovou omáčkou

    Bravčový bôčik so šošovicou a kapustovou omáčkou

  • Pečený bravčový bok s feniklom

    Pečený bravčový bok s feniklom

  • Plnený kaleráb

    Plnený kaleráb

kuk