Nepečená čokoládová roláda
2008-04-22- komentárov
- Kategórie: Dezerty , Iné , Múčniky, pečivo , Zákusky, torty
Ingrediencie
- 400 g práškového cukru, 250 g tuku (Cera), 2 vajcia, 40 g kakaa, 1/2 balíčka BB pudingu, 1 balenie detských piškót, 100 g vlašských orechov. Na polevu: čokoládu, alebo karamelovú, či čučoriedkovú polevu.
Postup
Krok 1
Tuk rozpustíme v nádobe, do ktorej pridáme práškový cukor, vajcia, kakao a BB puding. Všetko varíme 5 minút. Pridáme nadrobno posekané vlašské orechy, na polovice prekrojené piškóty a všetko dobre premiešame. Horúcu masu vložíme do vymastenej nádoby na srnčí chrbát a necháme stuhnúť. Pred podávaním ozdobíme čokoládovou alebo karamelovou, či čučoriedkovou polevou.