Piškótovo ananásová torta

2018-06-11
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Piškótovo ananásová torta

Ingrediencie

  • 2 vrecúško piškót
  • 1 ks ananásový kompót
  • 3 lyžica rumu
  • 80 g cukru
  • 3 ks žĺtky
  • 1 ks šľahačkovú smotanu
  • 1 vrecúško želatíny

Postup

Krok 1

Žĺtky vymiešať s cukrom, pridať polovicu vyšľahanej smotany.

Krok 2

Do druhej polovice šľahačkovej smotany primiešame napučanú želatínu (postupujeme podľa návodu na vrecúšku želatíny).

Krok 3

Oba krémy zľahka zmiešame.

Krok 4

Formu vyložíme alobalom, poukladáme do nej piškóty, pokvapkáme ich šťavou z kompótu a rumom.

Krok 5

Na piškóty roztrieme polovicu krému, poukladáme kompót a zopakujeme ešte raz.

Krok 6

Na vrch poukladáme piškóty.

Krok 7

Odložíme do chladničky do druhého dňa.

Krok 8

Pred podávaním zdobíme šľahačkou a ovocím.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 942
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

943

Podobné recepty:
  • Kakaový základ pre koláč

    Kakaový základ pre koláč

  • Tvarohová torta so sušeným ovocím

    Tvarohová torta so sušeným ovocím

  • Dvojfarebný chlebíček

    Dvojfarebný chlebíček

kuk