Nové recepty
Detvianske bravčové medailóniky
Ku zapekaným medailónikom sú najlepšou prílohou halušky zo zemiakového cesta.
Čítaj viacDebrecínske zemiaky
Zapekaná lahôdka s debrecínkou alebo klobáskou.
Čítaj viacDauphinove zemiaky
Zapekané zemiačiky s vajciami a smotanou, ktoré podávame so zemiakovým filé.
Čítaj viacDatlovo mäsová torta
Zapekaná torta s cestovinovým korpusom a dvoma druhmi mäsa.
Čítaj viacCvikla s gorgonzolou
Zapečená cvikla v alobale posypaná kúskami gorgonzoly.
Čítaj viacMix Receptov
- Nedávne
- Populárne
- Náhodné
-
Chlebová pivná slama
(4.4 / 5)
-
Šúľance s makom
(5 / 5)
-
Tymian (dúška tymianová)
(3 / 5)
-
Vianočná kapustnica II
(5 / 5)
-
Pečené koleno na čiernom pive
(4.5 / 5)
-
Frankfurtská polievka s párkom
(5 / 5)
-
Rizoto z húb
(0 / 5)
-
Karob (Rohovník obyčajný, Svätojánsky chlieb)
(0 / 5)
-
Hroboňovská huspenina
(0 / 5)
Magazín novinky
-
Správny čas varenia vajíčok
Obľubujete vajíčka uvarené namäko alebo natvrdo? Ponúkame Vám u... viac
Kategórie
- Baranie, jahňacie mäso
- Bezmäsité pokrmy
- Bravčové mäso
- Cestoviny, pizza
- Cudzokrajná kuchyňa
- Dezerty
- Hovädzie mäso
- Hydina
- Múčniky, pečivo
- Oddelená strava
- Polievky
- Predjedlá, chuťovky, nátierky
- Prívarky, omáčky, prílohy
- Recepty z Okey Rádia
- Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
- Šaláty
- Studená kuchyňa, údeniny
- Teľacie mäso
- Z pekáča Jula Viršíka
- Základné predpisy a informácie
- Zelenina a zemiaky s mäsom
- Zverina