Fašírky s chrenom a tatárskou omáčkou

2018-01-17

Popis

Fašírky s chrenom a tatárskou omáčkou

Ingrediencie

  • 800 g mletého bravčového mäsa
  • 1 ks cibuľu
  • 3 ks vajcia
  • 2 ks rožky
  • soľ
  • zeleninovú koreniacu zmes
  • majorán
  • mleté čierne korenie
  • petržlenovú vňať
  • strúhanku
  • strúhaný chren
  • tatársku omáčku

Postup

Krok 1

Mleté mäso rozmiešame s rožkami, predtým namočenými v troche mlieka, s nadrobno pokrájanou cibuľou, vajcami, majoránom, korením, pokrájanou petržlenovou vňaťou, zeleninovou koreniacou zmesou a prípadne so soľou. Z hmoty vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme. Na hotové fašírky nastrúhame trochu chrenu a zalejeme tatárskou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 938
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

939

Podobné recepty:
  • Bravčový paprikáš

    Bravčový paprikáš

  • Bravčový jazyk v sviečkovej omáčke

    Bravčový jazyk v sviečkovej omáčke

  • Mäso dvoch farieb

    Mäso dvoch farieb

kuk