Fašírky s chrenom a tatárskou omáčkou
2018-01-17- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Mleté mäso
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Fašírky s chrenom a tatárskou omáčkou
Ingrediencie
- 800 g mletého bravčového mäsa
- 1 ks cibuľu
- 3 ks vajcia
- 2 ks rožky
- soľ
- zeleninovú koreniacu zmes
- majorán
- mleté čierne korenie
- petržlenovú vňať
- strúhanku
- strúhaný chren
- tatársku omáčku
Postup
Krok 1
Mleté mäso rozmiešame s rožkami, predtým namočenými v troche mlieka, s nadrobno pokrájanou cibuľou, vajcami, majoránom, korením, pokrájanou petržlenovou vňaťou, zeleninovou koreniacou zmesou a prípadne so soľou. Z hmoty vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme. Na hotové fašírky nastrúhame trochu chrenu a zalejeme tatárskou omáčkou.