Írske raňajky

2014-05-15

Ingrediencie

  • Pre jednu osobu: 2 lyžice olivového oleja, 2 plátky šunky (írskej - Rashers), 2 kusy párkov (írske biele párky Bangers), 2 plátky jaternice (tzv. biely puding, 2 plátky krvavničky (tzv. čierny puding), 2 vajcia, 1 paradajku, dusená fazuľa (napr. konzerva fazule v paradajkovom pretlaku).

Postup

Krok 1

Na lyžici olivového oleja usmažíme dve volské oká. Potom na lyžici olivového oleja opečieme plátky šunky, párky, plátky čierneho a bieleho pudingu a vyberieme na tanier k volským okám. Na zvyšku oleja v panvici osmažíme paradajku pokrájanú na mesiačiky. Paradajku pridáme na tanier. Na tanier pridáme aj zohriatu fazuľu. Podávame toasty, alebo zemiakové placky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1242
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1243

Podobné recepty:
  • Rady pani Jajcayovej, ako upiecť hus

    Rady pani Jajcayovej, ako upiecť hus

  • Rada: krájanie lístkového cesta

    Rada: krájanie lístkového cesta

  • Tandoori masala

    Tandoori masala

kuk