Írske raňajky
2014-05-15- komentárov
- Kategórie: Základné predpisy a informácie , Základné predpisy
Ingrediencie
- Pre jednu osobu: 2 lyžice olivového oleja, 2 plátky šunky (írskej - Rashers), 2 kusy párkov (írske biele párky Bangers), 2 plátky jaternice (tzv. biely puding, 2 plátky krvavničky (tzv. čierny puding), 2 vajcia, 1 paradajku, dusená fazuľa (napr. konzerva fazule v paradajkovom pretlaku).
Postup
Krok 1
Na lyžici olivového oleja usmažíme dve volské oká. Potom na lyžici olivového oleja opečieme plátky šunky, párky, plátky čierneho a bieleho pudingu a vyberieme na tanier k volským okám. Na zvyšku oleja v panvici osmažíme paradajku pokrájanú na mesiačiky. Paradajku pridáme na tanier. Na tanier pridáme aj zohriatu fazuľu. Podávame toasty, alebo zemiakové placky.