Pečeňová paštéta
2019-04-05- komentárov
- Kategórie: Hydina , Vnútornosti
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas varenia : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Pečeňová paštéta je vhodná na spestrenie vášho jedálnička.
Ingrediencie
- 500 g kuracej pečene
- 2 ks mrkvy
- 2 ks vajcia uvarené natvrdo
- 125 g masla
- 2 ks väčšie cibule
- soľ
- mleté čierne korenie
- štipku muškátového orieška
Postup
Krok 1
Odblanené kuracie pečene vložíme do vriacej vody a štyri minúty povaríme (prekrojená pečeň nesmie byť krvavá). Pečeň scedíme a schladíme v studenej vode.
Krok 2
Pečeň vložíme do mixéra, pridáme pokrájanú uvarenú mrkvu, dve vajcia uvarené natvrdo, do hneda na masle opraženú cibuľu, soľ, korenie, muškát oriešok a rozmixujeme.