Pečeňová paštéta

2019-04-05
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Pečeňová paštéta je vhodná na spestrenie vášho jedálnička.

Ingrediencie

  • 500 g kuracej pečene
  • 2 ks mrkvy
  • 2 ks vajcia uvarené natvrdo
  • 125 g masla
  • 2 ks väčšie cibule
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • štipku muškátového orieška

Postup

Krok 1

Odblanené kuracie pečene vložíme do vriacej vody a štyri minúty povaríme (prekrojená pečeň nesmie byť krvavá). Pečeň scedíme a schladíme v studenej vode.

Krok 2

Pečeň vložíme do mixéra, pridáme pokrájanú uvarenú mrkvu, dve vajcia uvarené natvrdo, do hneda na masle opraženú cibuľu, soľ, korenie, muškát oriešok a rozmixujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 940
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

941

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia na hrozienkach a červenom víne

    Kuracie prsia na hrozienkach a červenom víne

  • Večera Monackej princeznej

    Večera Monackej princeznej

  • Vykostené plnené kurča

    Vykostené plnené kurča

kuk