Omáčka Café de Paris

2015-03-03

Ingrediencie

  • 6 lyžíc masla, 4 lyžičky nadrobno pokrájanej cibule, 2 lyžičky lístkov čerstvého tymianu, 2 lyžičky majoránu, 4 lyžičky nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, štipku soli, štipku mletého čierneho korenia, 1 dl šľahačkovej smotany.

Postup

Krok 1

V panvici rozpustíme maslo. Všetky suroviny zmiešame a pridáme do roztopeného masla. Miešame. Keď začne omáčka peniť, pridáme šľahačkovú smotanu, premiešame a omáčku nalejeme ju na mäso.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 5490
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

5491

Podobné recepty:
  • Zelerová príloha ku kurčaťu

    Zelerová príloha ku kurčaťu

  • Slaninové knedle

    Slaninové knedle

  • Halušky - príloha

    Halušky - príloha

kuk