Liate cesto I

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 vajce, toľko múky, aby bolo riedke, tečúce cesto, soľ.

Postup

Krok 1

Vajce rozmiešame s troškou soli a toľko múky, aby sme urobili tečúce-liate cesto. Do vriacej polievky kvapkáme cesto cez menší lievik alebo cez strúhadlo. Dávame pozor, aby nitky cesta boli čo možno dlhšie. Keď cesto vypláva, vyberáme ho do polievky a vyvárame ďalej.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2391
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2392

Podobné recepty:
  • Jelení vývar s knedličkami

    Jelení vývar s knedličkami

  • Hrášková polievka

    Hrášková polievka

  • Šampiňónová polievka II

    Šampiňónová polievka II

kuk