Omeleta s hráškom

2015-09-29

Ingrediencie

  • 100 g konzervovaného hrášku, 2 lyžice masla, 5 vajec, soľ, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Na panvicu s rozohriatým maslom sa vyleje mierne osolené rozšľahané vajce, zamieša sa vidličkou, posype petržlenovou vňaťou a nechá sa upiecť. Upečená omeleta sa posype dobre odkvapkaným hráškom, preloží (alebo zvinie) a vloží sa nakrátko do rúry zapiecť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1356
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1357

Podobné recepty:
  • Artičoková nátierka

    Artičoková nátierka

  • Baklažánová nátierka V

    Baklažánová nátierka V

  • Zemiaky zapečené so zeleninou

    Zemiaky zapečené so zeleninou

kuk