Grilované mäso s vínovou príchuťou

2018-03-27
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Grilované mäso s vínovou príchuťou

Ingrediencie

  • 800 g bravčového karé, stehna alebo krkovičky
  • olej
  • 2 dl červeného vína
  • 1 ks cibuľu
  • 1 lyžica nahrubo rozdrveného čierneho korenia
  • 3 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate
  • tymian
  • olej

Postup

Krok 1

Marinádu vytvoríme jednoduchým zmiešaním surovín.

Krok 2

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a namočíme do marinády, najlepšie na niekoľko dní. Mäso opekáme na oleji alebo na grile.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1229
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1230

Podobné recepty:
  • Pečené bravčové rebierka s pivom

    Pečené bravčové rebierka s pivom

  • Guláš z mäsa marinovaného v borovičke

    Guláš z mäsa marinovaného v borovičke

  • Rezne v kapuste

    Rezne v kapuste

kuk