Grilované mäso s vínovou príchuťou
2018-03-27- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Pečené a grilované mäso
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Grilované mäso s vínovou príchuťou
Ingrediencie
- 800 g bravčového karé, stehna alebo krkovičky
- olej
- 2 dl červeného vína
- 1 ks cibuľu
- 1 lyžica nahrubo rozdrveného čierneho korenia
- 3 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate
- tymian
- olej
Postup
Krok 1
Marinádu vytvoríme jednoduchým zmiešaním surovín.
Krok 2
Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a namočíme do marinády, najlepšie na niekoľko dní. Mäso opekáme na oleji alebo na grile.