Grilované mäso s vínovou príchuťou

2018-03-27
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Grilované mäso s vínovou príchuťou

Ingrediencie

  • 800 g bravčového karé, stehna alebo krkovičky
  • olej
  • 2 dl červeného vína
  • 1 ks cibuľu
  • 1 lyžica nahrubo rozdrveného čierneho korenia
  • 3 lyžica pokrájanej petržlenovej vňate
  • tymian
  • olej

Postup

Krok 1

Marinádu vytvoríme jednoduchým zmiešaním surovín.

Krok 2

Mäso nakrájame na plátky, naklepeme a namočíme do marinády, najlepšie na niekoľko dní. Mäso opekáme na oleji alebo na grile.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1220
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1221

Podobné recepty:
  • Vyprážané karbonátky s ryžou

    Vyprážané karbonátky s ryžou

  • Veľkonočné rezne so šunkou

    Veľkonočné rezne so šunkou

  • Bôčik plnený žemľovou plnkou

    Bôčik plnený žemľovou plnkou

kuk