Sviečkové rezy s ovocím

2004-10-17

Ingrediencie

  • 8 rezov sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, hladkú múku, 2 lyžice oleja, 2 lyžice masla, 1 lyžičku kečupu, 350 g ovocia (jablká, hrušky, broskyne, marhule, biele, alebo tmavé hrozno).

Postup

Krok 1

Mäso naklepeme hranou ruky, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a na oleji z oboch strán sprudka opečieme. Pridáme maslo, kečup, na plátky pokrájané čerstvé ovocie a krátko podusíme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 812
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

813

Podobné recepty:
  • Štrúdľa na slano

    Štrúdľa na slano

  • Čerešňová polievka

    Čerešňová polievka

  • Bulharská kapusta

    Bulharská kapusta

kuk