Sviečkové rezy s ovocím

2004-10-17

Ingrediencie

  • 8 rezov sviečkovice, soľ, mleté čierne korenie, hladkú múku, 2 lyžice oleja, 2 lyžice masla, 1 lyžičku kečupu, 350 g ovocia (jablká, hrušky, broskyne, marhule, biele, alebo tmavé hrozno).

Postup

Krok 1

Mäso naklepeme hranou ruky, osolíme, okoreníme, poprášime múkou a na oleji z oboch strán sprudka opečieme. Pridáme maslo, kečup, na plátky pokrájané čerstvé ovocie a krátko podusíme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 809
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

810

Podobné recepty:
  • Tvarohové guľky

    Tvarohové guľky

  • Sýta polievka z hlivy

    Sýta polievka z hlivy

  • Prírodné sviečkové rezy

    Prírodné sviečkové rezy

kuk