Ťažké paštétové korenie do mäsových sekanín z diviny

2018-05-21
  • Čas prípravy : 20 min.
  • Celkový čas : 20 min.

Popis

Ťažké paštétové korenie do mäsových sekanín z diviny

Ingrediencie

  • 5 g klinčekov
  • 5 g zázvoru
  • 5 g muškátového orieška
  • 5 g bazalky
  • 5 g tymianu
  • 4 g bieleho korenia
  • 4 g čierneho korenia
  • 4 g papriky
  • 4 g bobkového listu
  • 4 g majoránu
  • 3 g nového korenia
  • 2 g muškátového kvetu

Postup

Krok 1

Všetko korenie utlčieme najemno. Na 1000 g paštéty pridáme 1 až 2 dávky (1 dávka - na špičku noža).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1388
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1389

Podobné recepty:
  • Plnené pečené patizóny

    Plnené pečené patizóny

  • Špagety s nivou

    Špagety s nivou

  • Perníková roláda

    Perníková roláda

kuk