Rigatone so sicílskym pestom

2019-04-15
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Rigatone so sicílskym pestom je pravé talianske jedlo.

Ingrediencie

  • 1 vrecúško cestovín rigatone
  • 2 hrsť čerstvej bazalky
  • 50 g mandlí
  • 4 ks ančovičky
  • 250 g zmesi paradajok (cherry drobné žlté hruškovitého tvaru ...)
  • 50 g parmezánu
  • 1,5 dl olivového oleja
  • 2 strúčik cesnaku
  • soľ

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme v osolenej vode.

Krok 2

Po uvarení z nich odoberieme hrnček vody a scedíme ich.

Krok 3

Rozmixovať bazalku, mandle, ančovičky, paradajky, parmezán, olivový olej a cesnak.

Krok 4

Pesto zmiešame s uvareným rigatone a trochou vody, v ktorej sa cestoviny varili.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1079
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1080

Podobné recepty:
  • Kuracie Teriyaki

    Kuracie Teriyaki

  • Karí ryža (India)

    Karí ryža (India)

  • Kurací tokáň na maďarský spôsob

    Kurací tokáň na maďarský spôsob

kuk