Gratinovaná cuketa

2018-02-23

Popis

Gratinovaná cuketa. Podávame s bagetou, alebo hriankami.

Ingrediencie

  • 400 g cukety
  • 100 g plesňového syra
  • 4 lyžica masla
  • 3 lyžica olivového oleja
  • 100 g postrúhaného parmezánu
  • 100 g zelených olív
  • 100 g sušených paradajok
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Cuketu umyjeme, prekrojíme na polovice a dužinu odstránime. Obe polovice osolíme, okoreníme, potrieme olivovým olejom, dáme na plech a asi 10 minút pečieme. Maslo, syr, soľ, korenie zmiešame. Sušené paradajky a olivy pokrájame na malé kúsky. Primiešame k syrovej hmote a zmesou naplníme cukety. Posypeme parmezánom a zapekáme asi 20 minút. Podávame s bagetou, alebo hriankami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1078
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1079

Podobné recepty:
  • Gnocchi z horúcich zemiakov

    Gnocchi z horúcich zemiakov

  • Nátierka na hrianky

    Nátierka na hrianky

  • Rajčiaky plnené tvarohom

    Rajčiaky plnené tvarohom

kuk