Pudingová torta s hroznom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 vrecúška čokoládového pudingu, 1 vrecúško smotanového karamelového pudingu, 0,5 l mlieka, 2 balíky detských piškót, 1 strapec bieleho hrozna, 1 strapec modrého hrozna, 4 zrelé broskyne (marhule).

Postup

Krok 1

Do tortovej formy poukladáme detské piškóty a zalejeme ich karamelovým pudingom, uvareným s tretinou mlieka. Osušené bobule hrozna poukladáme na puding, spolu s mesiačikmi broskýň. Zalejeme čokoládovým pudingom uvareným s tretinou mlieka a na puding poukladáme piškóty. Odložíme na 3 až 4 hodiny do chladničky. Puding vyklopíme a ozdobíme čokoládovým pudingom uvareným s tretinou mlieka. Ozdobíme bobuľami hrozna a mesiačikmi broskýň.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 889
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

890

Podobné recepty:
  • Estónsky kringeľ

    Estónsky kringeľ

  • Omáčka so slávkami

    Omáčka so slávkami

  • Kurča s dulami

    Kurča s dulami

kuk