Pečeňové závitky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g teľacej alebo hovädzej pečene, 100 g slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 2 lyžice masla, 2 šálky vody, 2,5 dl smotany, 2 lyžice hladkej múky.

Postup

Krok 1

Plátky z pečene osolíme, okoreníme, na ne dáme na kocky pokrájanú slaninu, zvinieme, previažeme niťou a obalíme v múke. Opečieme na horúcom masle, zalejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď sú závitky hotové, šťavu zahustime múkou, ktorú sme rozmiešali v smotane. Necháme asi 10 minút povariť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 922
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

923

Podobné recepty:
  • Nákyp z diviny

    Nákyp z diviny

  • Segedínsky guláš

    Segedínsky guláš

  • Jednoducho šalát

    Jednoducho šalát

kuk